RESTAURANT THAI SAJAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 59 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Thai Sajam. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 21:12 Bestelling kwam op aangeven tijd. De drie gerechten die we besteld hadden waren alle drie heerlijk, maar de hoeveelheden verschilde enorm. Een potie was echt klein. Een was normaal en een was royaal. Bezorgkosten hoog. Volgende keer gaan we wel zelf
24 mei 2024 om 19:00 Heerlijk en vers eten. Ik schrok alleen van de hoeveelheid eten. Ik was 61 euro kwijt en dan krijg je 3 bakjes eten. Had verwacht dat het voor dat bedrag wel wat meer zou zijn geweest.
19 apr 2024 om 21:01 Vlotte en nette bezorging. Eten was erg lekker, goed op smaak en heerlijk gekruid. Aanrader
23 mrt 2024 om 20:00 Eten was lekker. Vond het wel prijzig voor hetgeen wat je krijgt bezorging was ook volgens afspraak
19 mrt 2024 om 11:44 Nieuwe klant: 2 middelgrote bakjes Khao Pad met kip. Met bezorgen 41,60 euro. Zijn in shock!! Verwacht heel wat! Nauwelijks groente en nauwelijks kip. Belachelijk voor woorden. Je voelt je beroofd. Bezorger keek je niet eens aan. Nooit meer!!
10 mrt 2024 om 17:45 Eten was heerlijk, bezorgkosten waren vrij hoog.
29 feb 2024 om 21:27 Eten was heerlijk, alleen de bezorgkosten waren hoog.
24 feb 2024 om 21:20 Persoonlijke service en heel aardig. Eten superlekker! We komen terug!
24 feb 2024 om 20:49 Het eten was weer lekker en warm geleverd door vriendelijke bezorger
10 feb 2024 om 20:40 Lekker eten en goed warm, op tijd geleverd door vriendelijke bezorger
10 feb 2024 om 19:02 Heerlijk, al vaak hier besteld.
4 feb 2024 om 20:35 Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk en heerlijk eten.